Dette kan vi bl.a. tilbyde dig og din bil: 

Vi servicere og reparere alle bilmærker og modeller.

Skadeservice

Vi har et tæt samarbejde med forsikringsselskaber, og kan derfor indberette skadeopgørelser online, så du hurtigere får din bil tilbage.

Klargøring til syn

Synscheck og synsklargøring. Vi søger for alt, i samråd med dig, ved syn af din bil. 

Stenslag/udskiftning af rude

Har bilens forrude fået et stenslag, kan vi hurtigt reparere den, er det rigtigt slemt, montere vi hurtigt en ny.

Airconditioning

Vi kan servicere aircondition og klimaanlæg på alle typer biler med den sidste nye Unica Dual Touch, nemt og hurtigt, også på el/hybrid biler hvor speciel olie er påkrævet, samt den nyeste generation af kølemiddel R1234YF

Automatgearkasse

Har du en bil med automatgearkasse, så har vi udstyr til at skifte olie på gearkassen. Vi skifter ikke kun det der ligger i bundkaret, men også alt det gamle olie i converteren. Dette kræver specieludstyr, som vi råder over. 

Udskiftning af vådkoblinger i DSG, MULTITRONIC/CVT og S-Tronic gearkasser

Bremser

Trænger dine bremseskiver til at blive som nye, så har vi maskinen der gør det, mens skiven sidder på bilen, og tager højde for evt. slør. 

Vi skifter også gerne dine bremseskiver og klodser til nye. 

Diagnosetester

Udmåling samt fejlfinding med diagnosetester

Dækhotel

Vi opbevare dine fælge/dæk, når du vil skifte sommer-vinter og omvendt. Montering og afbalancering af dæk

Buler

Vi har udstyr til at rette / fjerne de buler din bil måtte have, store som små, ofte uden at skifte dele på din bil ud. Der kan være buler, der er så markante, at det er nødvendigt at skifte dele ud. 

Klargøring

Ønsker du en hel eller delvis klargøring/rengøring af din bil, indvendigt og/eller udvendigt, giver vi gerne et tilbud på det. 

Ompolstring

Er din bils sæder blevet lidt trætte i betrækket, kan vi tilbyde at montere dem med nyt indlæg, med nyt eller det indtræk der var på. 

Specialbiler

Har du en specialbil stående, som du ønsker en større eller mindre renovering af, så kontakt os, vi hjælper dig igennem hele processen.

Indvendig motorrens

Vi kan nu i samarbejde med Hydrive, tilbyde dig en indvendig rens af din motor, uden brug af kemikalier. Motoren renses udelukkende ved hjælp af brint, og er derfor den mest miljøvenlige måde at gøre det på.  

Virker det så også? Hydrive har foretaget flere tests, hvor udstødningsgassen måles både før og efter en rens, samt rullefelts attester der ligeledes dokumentere en forskel før, og efter rensning af motoren. Vi har selv renset vores egne biler, og kan med det samme mærke en forskel, så da vi fik muligheden for at blive Hydrive servicepartner, var der slet ingen tvivl. Rensen kan udføres på diesel, såvel som benzin motorer. En Hydrive indvendig motorrens tager ca. 30 min. og koster 899 kr. inkl. moms. Ring eller mail os for tidsbestilling.

 

NK Biler, køb, salg, reparation af alle bilmærker diagnosetester, fejludlæsning motorrenovation